Oproep voor schone lucht

(26 juni 2023)

Graag wijzen wij onze lezers op de volgende oproep van Milieudefensie.

De laatste strohalm:

Vanmorgen heeft op verzoek van Milieudefensie Maastricht de  directeur van Milieudefensie, Donald Pols een interview met De Limburger gehad. In dit interview doet hij een dringende oproep aan de gemeenteraad van Maastricht, om de motie van SPM te parkeren zo ook een verzoek aan de portefeuillehouder Mobiliteit, wethouder Aarts, (VVD) om meteen na het zomerreces met hem en professor Onno van Schayck (UM) in gesprek te treden over de beloofde milieuzone.

Om deze laatste strohalm kracht bij te zetten aan jullie het vriendelijk doch dringend verzoek om morgen, dinsdag 27 juni, vóór de raadsvergadering, van 16.15 uur tot 17.00 uur acte de présence te geven bij de ingang van de raadszaal aan de Gubbelstraat te Maastricht. Doel: de plaatselijke politiek op te roepen de gewraakte motie te herzien, cq te parkeren en in gesprek te treden met alle betrokkenen.