Inkom universiteit op het Tapijnterrein

Dit jaar start de Universiteit de INKOM 2022 van 22 t/m 26 augustus 2022

De INKOM is de algemene introductie week voor de nieuwe studenten van Maastricht University en Hogeschool Zuyd. Tijdens deze week leren de nieuw studenten elkaar, de stad en het studentenleven kennen. Dit jaar zullen 6 evenementen plaats vinden op het Tapijnterrein. Dit kan voor onze buurt impact hebben. 

Wat houdt deze INKOM in voor onze buurt?
Voor onze buurt houdt dat in dat er wat meer drukte dan gewoonlijk kan zijn rondom het gebied van Tapijn. Daarnaast zal van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat de organisatie aanwezig zijn voor de op- en afbouw van de evenementen. Met dit alles proberen de organisatoren zoveel mogelijk rekening met onze buurt houden. Daarnaast zal het terrein van Tapijn afgehekt worden. Er zal een vervangend fietspad achter de Brasserie doorlopen om overal goed bereikbaar te zijn. Gedurende de week zal er zowel overdag als ‘s nachts beveiliging aanwezig zijn.

Evenementen op Tapijn

  • Maandag 22 augustus:  Welcome to Maastricht (informatiemarkt): 10.30-15.30 
  • Opening: 19.00-23.00
  • Dinsdag 23 augustus: Culture Carnival (cultuur festival): 17.00-21.30 
  • Woensdag 24 augustus: The Festival: 15.00-19.30 
  • Donderdag 25 augustus: BBQ: 16.30-19.30 
  • Vrijdag 26 augustus: Open Air Cinema: 18.00-23.00. Hierbij is iedereen welkom!

Wie organiseert de INKOM?
De INKOM wordt elk jaar georganiseerd door de WGI, bestaande uit 5 studenten. Dit jaar bestaat de WGI uit: Floor Smits, Noortje van den Bergh, Evelien Kolen, Robbert van Esch en Manou Visscher. Bij vragen kunt u hen bereiken op 043-3885335 en via inkom@maastrichtuniversity.nl. Gedurende de INKOM zijn zij 24/7 te bereiken via het telefoonnummer en e-mailadres.

Uitnodiging voor de buurt
Op vrijdag 26 augustus is er een Open Air Cinema waarbij de film ‘Grease’ getoond zal worden met  daarvoor een klein foodtrucks festival vanaf 18.00 uur op Tapijn.
U bent van harte welkom om een kijkje te nemen of om een lekker hapje te eten. Toegang is uiteraard gratis.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *